Hogyan növeszd meg a hajad?

Először is nem mindegy, hogy milyen termékeket használsz. Fontos, hogy hajtípusnak megfelelőt válassz, illetve érdemes bio, mindenmentes sampont használni.

A hajfésülési technika is egy lényeges tényező a haj egészségének megőrzése szempontjából. A videóból megtudhatod, hogy hogyan és milyen fésűvel csináld!

A hő nem tesz jót a hajnak. Tehát a hajvasalók, hajgöndörítők használata nagyon tönkre tudja tenni a hajat. Ha mégis használni szeretnéd néha-néha, akkor mindenképp használj hővédőt!

Érdemes a hajviseletre is odafigyelni. Minél inkább kerülni kell a haj kócosodását. Ehhez is kapsz tanácsokat mind napközbeni, mind éjszakai hajviselethez.

A hajmosások előtti hajpakolás is egy fontos pontja a haj rendszeres ápolásának. Valamint a hajvégek ápolására hajolajokat érdemes használni.

Ha azt látjuk, hogy a hajunk vége meg van törve, akkor azokat érdemes levágni, hogy ne törjön tovább a haj. Ugyanis, ha nem vágjuk le, akkor egyre hosszabb lesz az a hajrész, ami megtörik és egy idő után teljesen elvékonyodik a haj.