Hogyan videós válaszok

Mi az a hogyanvideo.hu oldal?

A hogyanvideo.hu web olyan videók gyűjteménye, amelyek a hogyan kezdetű kérdésekre adnak videós választ. A videók kategorizálva vannak, és minden egyes videós oldalhoz tartozik egy rövid szöveges bevezetés.

Hogyan lesz ez jó nekem?

A hogyanvideo.hu weboldalon található leírásokat, válaszokat akár csak a saját kiváncsiságodnak a kielégítésére, vagy éppen egy felmerült problémád megoldására is – csak saját felelősségre és garancia nélkül – használhatod, amennyiben:

Tudni akarod:

  • hogyan kell valamit csinálni
  • hogyan működik egy dolog
  • hogyan kell elkészíteni valamit

vagy egyszerűen csak

  • szeretsz tutoriál videókat nézegetni

Mitől más a hogyanvideo.hu?

A weboldal azzal tér el a hasonló jellegű oldalaktól, hogy videókat gyűjt össze az adott témában. Így akár a videót megtekintve, akár a leírást átfutva választ kaphatsz a kérdéseidre.

Miért videó?

  • Az ember alapvetően vizuális típus. A feldolgozott információ 80 %-a a szemünkön keresztül jut el az agyba.
  • Egy videó pontosabban mutatja meg azt, amit egy szöveg olvasásakor mindenki máshogy értelmez.

Hogyan segítenek a videós leírások?

A hogyanvideo.hu oldal készítőjének is szokszor elégítette ki kiváncsiságát, illetve oldotta meg éppen aktuálisan felmerült problémáját egy-egy ilyen videó. Ebből is jött az ötlet, hogy ne kelljen keresgélni a különböző videós oldalakon, hanem egy oldalon legyen kategorizálva ez a jellegű információ magyar nyelven. Ezzel is könnyebben és megjegyezhetőbben elérve a videókat.